EGYÉNITŐL A TEAM COACHINGIG

KOLLÉGÁINK TÖBB 1000 ALKALOMMAL FOLYTATTAK COACHING MEGBESZÉLÉST PARTNEREINK KULCSMUNKATÁRSAIVAL.

Ilyenkor a vezetők mellett az értékesítési „piramis” minden szinjén tevékenykedő munkatársakkal együtt dolgozunk: KAM-ok (Key-Account Manager), értékesítési területi vezetők vagy régió vezetők, képviselők és kereskedelmi igazgatók. A coaching által támogatott kollégák közös vonása az, hogy egyre élesedő piaci és/vagy saját szervezetükön belüli versennyel igyekeznek megbírkózni. Módszeresen keresik azokat a rejtett belső személyes tartalékaikat, motivációt és iránymutatást, amellyel élre törhetnek vagy megőrizhetik kedvező kivívott versenypozíciójukat. Az így jobbá váló önismeretük, erősségeik és fejlesztendő területeik tudatosítása gyakran jár felszabadító és energetizáló hatással számukra. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 500 napot töltöttünk már el „közös vevőlátogatások” módszerével értékesítőkkel a legkülönböző féle ágazatokban (FMCG-től az iparon át az üzleti szolgáltatásokig). Az egyéni coaching mellett egyre gyakrabban igénylik partnereink a teamcoachingos támogatást is.


EGYÉNI COACHING

Az egyéni coaching során – a sportedzőhöz hasonlóan –  legfőbb célként az ügyfelet igyekszünk személyre szabottan a lehető legjobb teljesítmény elérésére és a tanulásra ösztönözni. A közös munka során alapvető feltétel, hogy a coach és ügyfele között erőteljes bizalmi szövetség jön létre. A cél elérése érdekében többféle stratégiát dolgozunk ki közösen.


TEAM COACHING

A team coaching egy konkrét projekttel kapcsolatos problémák megoldásánál nyújt hatékony támogatást a projekt team-tagjainak. Éppen ezért eredményesen alkalmazható többek között megváltozott vezetői team együttműködésének kialakításánál, új erőtartalékok feltárásánál és optimális megoldások közös keresésénél.


KOMBINÁLT COACHING PROGRAM

A kombinált coaching program során változatosan alkalmazzuk az egyéni és a team coaching-ot a maximális hatékonyság és az eredményes fejlődés érdekében. Mindeközben hangsúlyozottan odafigyelünk az egyéni sajátosságokra és igyekszünk a munka-magánélet egyensúlyának a jobb megtalálására.