PARTNEREINK MONDTÁK

{

ZSUROVITS ISTVÁN

Ügyvezető igazgató | New-Network

A PPP -vel való közös munkát azonban csak azon cégeknek tudom ajánlani, kiknek elképzeléseik túlmutatnak a jelenen, és képesnek érzik magukat arra, hogy megfelelő időtávban gondolkodjanak. Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a PPP részfeladatait minden esetben egy komplex, célok útján kivitelezett projekt egy-egy állomásának tekinti, a megrendelő végcéljainak kompromisszumok nélküli minőségi teljesülése érdekében…

{

VARGA ANDRÁS

Termelési és minőségbiztosítási vezető | Parafix Hungária

A leghasznosabb rész, hogy igényt érzek, hogy a változást, ennek szükségességét mindenki haza vigye magával és beépítse a mindennapi céges tevékenységébe.”

{

TÓTH VIVIEN

Kereskedelmi vezető | Folstamp

A workshop nagyon hasznos volt mindannyiunk számára, azt gondolom, hogy külső segítség nélkül nem sikerült volna továbblépnünk a múlt terhein. Nagyon pozitívan és izgatottan tekintek a következő pár hónapra, hiszen már tisztán látjuk, kinek hol kell fejlődnie a szebb jövőért.

{

CSURGAI GÁBOR

Tibor és munkatársa nagyon hasznos segítség volt cégünknek mikor egy kritikus fejlődési időszakban voltunk. Először átnézték a céget, majd egy átfogó értékelést adtak a szerkezeti problémákról valamint a vezetők képességeiről és személyiségükről mind üzleti, mind emberi szempontból. A vizsgálat és később az értékelés során is Tibor hozzáértő tanácsadó, empatikus tréner volt széleskörű tapasztalattal és alapos módszertani tudással. Nemcsak korrekt szakmai munkát szeretne csinálni, hanem valóban szeretne hozzáadni az emberekhez és a céghez, melyekkel dolgozik.

{

GOFFA MÓNIKA

Tiborral hosszú éveket töltöttem el a tréningszakma piacán. Szakmai felkészültsége, ügyfélközpontú gondolkodása már akkor is kimagaslott. Személyisége, szakmai kompetenciája garancia a versenyképesség növelésére.

{

FEKETE MÁRTA

Sales Manager | Replant Cardo

Már 10 éve, hogy először vettem részt egy tréningen Tiborral, mely pozitív eredménnyel zárult. Felkészültségének, pozitív hozzáállásának és folyamatos segítségnyújtásának köszönhetően mindig öröm vele dolgozni.

{

FARKAS SÁNDOR

Tibor egy magasan képzett tréner. Széles körű ismeretanyaggal, szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik. Azt gondolom Tibor legfontosabb tulajdonsága a rendkívüli személyisége. Ő az a fajta ember, akivel bárki össze tud barátkozni egy tréning után. Ő egy nagyon segítőkész és ügyfél/partner centrikus szakember.

{

SZALAI ATTILA

Ügyvezető igazgató | KUK Hungária

Tibor meghallgatja, elemzi és megoldást kínál az értékesítőknek, hogy fejlődni tudjanak.

{

SIMON ANDREA

Replant Cardo

Tiborral a Replant Cardo-nál dolgoztam együtt. Több tréninget tartott az értékesítésben dolgozók számára. Mindig segítőkész, felkészült. Munkája megbízható, magas színvonalú. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné a munkatársai hatékonyságát javítani.

{

BALOGH LAJOS

Tibor ízig-vérig elkötelezettje a hivatásának. Nem egyszerűen Tréner! Ő egy komplex látás- és gondolkodásmóddal rendelkező szervezetfejlesztő szakember, akire nyugodt szívvel rábízhatja magát és vállalatát, munkatársait egy cégvezető. A szervezetfejlesztés Tibor eszköztárának gyűjtőfogalma, amiben mindenre van megoldás. Az eltelt évek pedig egyre csak szélesítették, nemesítették ezt az eszköztárat, vált a használójuk igazi nemesi, tréneri Grál-lá. Számomra ideális és követendő példa a szakmánkban.

{

DEÁK FERENC

Canon 2010

Tibor a Canon-nál szeptemberben (2010) tartott tréninget. Számomra nagyon hasznos volt. Egyértelműen rávilágított azon személyi tényezőkre, melyeket lehet és kellene fejleszteni.

{

SEBESTYÉN GYÖRGY

Tiborral vezetői és csapatépítő tréningen dolgoztam együtt. Közvetlen stílusban, játékosan dolgoztunk fel komoly helyzeteket. Érdekesen rávilágított számos olyan szervezeti és egyéni dilemmára, melyek a fejlődésünket akadályozzák. A közös munkánk egyszerre volt hasznos és jó hangulatú. Jó szívvel ajánlom őt másoknak is 🙂

{

NÉMETH KRISTÓF

Ügyfélszolgálati vezető | MVH

Nagy öröm számomra Tiborral együtt dolgozni. Szakmai tanácsait hatékonyan tudom hasznosítani a mindennapi ügyfélszolgálatos munkavégzés során. Megerősített többek között abban is, hogy mindig hasznos a segítő kezet elfogadni és a tanácsokat beépíteni a napi rutinba. Sokat segített nekünk az egymás és az ügyfelekkel való kapcsolat jobbá tételében.

{

KÁL CECÍLIA

Tibor különleges tréner. Belelát a lelkedbe és pontosan tudja, hogyan építsen fel. Mindegy, hogy egyetlen emberről vagy egy csapatról van szó: személyre és cégre szabja a fejlesztést, mindig pontos, érthető és hatékony. Nagy múlttal és óriási tudással, tapasztalattal rendelkező szakember, akivel a közös munka mindig felemelő és eredményes.

{

JARMY ANDRÁS

KAM | tesa tape

Részt vettünk egy tréningen Tiborral. Jól felkészült volt és nagyon jó elemző. Én sikeresen alkalmazom javaslatait, így javítani tudom mindennapi munkám hatékonyságát.

{

SZŰCS GERGELY

Ügyvezető igazgató | Akzo Nobel

Tibornak nagyon sok hozzáadott értéke volt az AkzoNobel cég sikereihez éveken keresztül. Ő – mint tréner az ő professzionális hozzáállásával és remek személyiségével, valamint folyamatosan növekvő fejlődési szándékkal – munkájával fejlődést ért el olyan területeken, mint az ügyfélszolgálat, területi képviselők. Vásárlói elégedettségi kutatások azt mutatják, hogy erőfeszítései előremozdították a céget az ügyfelek felé. Nagyon hálásak vagyunk erőfeszítéseiért.

{

K. SZABÓ ZOLTÁN

Öröm volt Tiborral dolgozni, bízni benne és csapatának szolgálataiban. Tibor nyugodt, könnyű vele közös nevezőre jutni, aki érdeklődik az ember és csapata iránt. Vele arra lehet összpontosítani, hogyan csináljuk a helyes dolgot, ahelyett hogy a dolgokat helyesen csináljuk. Nagyon nyitott és pozitív személy, határozottan ajánlom őt.

{

MOLCSÁNYI GÁBOR

Tibor az egyik leghozzáértőbb tréner, akivel valaha találkoztam. Háromszor dolgoztunk együtt tréningeken a cégemnél, az AkzoNobel-nél. Mindig nagy öröm volt vele dolgozni. Nagyon élvezetes és hasznos tréningek voltak, melyeket ő tartott.  Azóta is kapcsolatban vagyunk és még mindig szemmel tartja karrieremet. Őszintén ajánlom őt tapasztalata és megbízhatósága miatt.

{

SÓFALVI ATTILA

Kereskedelmi igazgató | Tchibo

Területi képviselőinknek nagyon hasznos konfliktuskezelési tréninget tartott Tibor. Teljes együttműködésünk során rugalmas volt, különleges szükségleteinkhez igazította tréningjét. Bebizonyította, hogy nagyszerű szakember és nagyon megbízható az állandó, magas színvonalú munka tekintetében.

{

MURAKEÖZY ATTILA

Sales Manager CEE | TRIGO

Már számtalanszor dolgoztam Tiborral és munkatársaival. Kiváló volt és kiemelkedő, rugalmasan és professzionálisan alkalmazta tudását. Nagyon hamar elnyerte a hallgatóság bizalmát és a tréninget követően is professzionálisan viselkedett.

{

JOHN PFEFFERKORN

Goodyear

2014-ben volt szerencsém Tiborral együtt dolgozni egy értékesítési tréning keretén belül. Kifejezetten mély benyomást tettek rám Tibor képességei nehéz helyzetek kezelésében. Pozitívum volt, mennyire természetesen mutatta be a hallgatóságnak tudását és ezzel felejthetetlen gyakorlati tudást adva, melyért ügyfeleink a mai napig hálásak. A legfontosabb az ügyfeleinktől érkező visszajelzés, hogy a megszerzett tudás a valóságban is megvalósítható és értékes. Tibor nagy kincs bárkinek, aki szeretné, hogy csapata fejlődjön. Köszönöm Tibor

{

BOROS FERENC

KAM | AkzoNobel

Tibor nagyon nagy tapasztalattal rendelkező, gyakorlatorientált tréner. Építő, pozitív személyiség, ajánlom őt.

{

HORNYÁK LÁSZLÓ

Ügyvezető igazgató | HARTMANN

Tiborral 1993-ban találkoztam, amikor az akkori Sancella nevű munkaszervezetem (=a későbbi Mölnlycke, illetve napjainkban már SCA) ügyfélszolgálatos munkatársainak a tréningjét valósította meg. Azóta is tartjuk egymással a kapcsolatot.

{

KANYÓ LÁSZLÓ

Szerencsés voltam, hogy Tiborral dolgozhattam. A Tchibo munkatársainak adott lökést az értékesítésben, így piac vezetőkké tudtunk válni rövid idő alatt. Néhányak számára talán furcsának, vagy szokatlannak tűnhetett, de nem Tibornak és munkatársainak.  Remek munkát végzett és közreműködése elengedhetetlen volt a Tchibo látványos sikerében. Ha ismét ilyen helyzetbe kerülnék, senki máshoz nem fordulnék, csak hozzá. Köszönöm Tibor, még egyszer.

{

TEMESVÁRI TIBOR

Több éve dolgozom már Tiborral. Mind a tudása, mind a tapasztalata megvan ahhoz, hogy széles körűen tudja a képességeket eredményesen fejleszteni személyes és szervezeti szinten. Mindig az ügyfelet tartja szem előtt és a hosszú távú együttműködésre koncentrál. Csapatom számára nagyon hasznos volt a vele való együttműködés.

{

JÓBAI ZSOLT

Ügyvezető igazgató | Replant-Cardo

A PPP eredményességének érdekében felvállalja a modern menedzsment módszerek és technikák elterjesztését, az emberi erőforrással való hatékonyabb gazdálkodás támogatását, a vezetőképzést, illetve a szervezetfejlesztési tanácsadást a tudásalapú szervezeti működéshez és a változásokra történő felkészüléshez.”

{

SZOMBATHELYI KLÁRA

Humánpolitikai igazgató | AkzoNobel

A PPP az eredményesség érdekében a modern menedzsment módszereket és technikákat alkalmazza. Segítségükkel az emberi erőforrással való gazdálkodás hatékonysága növelhető, érdemes odafigyelni meglátásaira, és tanácsait ajánlatos megfogadni. Tanácsadói munkájukban olyan megoldásokat dolgoznak ki, amelyek figyelembe veszik a szervezet sajátosságait, értékeit, valamint stratégiai céljait.

{

SCHUCK JÁNOS

Ügyvezető igazgató | KSB

Öröm Tiborral dolgozni, bízni benne és a csapatában. Tibor meghallgatja, elemzi és megoldást kínál az értékesítőknek, hogy fejlődni tudjanak. A tréning után megvitattuk a csapattagok eredményeit a gyorsabb fejlődés érdekében.

{

KUTASI JÓZSEF

Key Account manager | Electrolux

Közös munkánk kapcsán megéltem, hogy Tibor trénerből edzővé vált, egyszerre volt Vezető és Segítő is.

{

HORVÁTH GYÖRGY

Electrolux

Ritka dolog, hogy az ember találkozik egy jó oktatóval, olyannal, mint Tibor. 2014-ben egy 4×2 napos „Sales Academy” (Electrolux) oktatás keretein belül találkoztam vele. Könnyedén kezelte a legnehezebb helyzeteket is. Ezt elérni egy oktatónak sokszor éveket vesz igénybe, számomra úgy tűnt, Tibornál ez tökéletesen természetesen jött. Az oktatási napokról sohasem hiányzott a csokoládé, ez plusz motivációt adott a csapatnak. Tibor értékes tagja lehet bármilyen csapatnak.

{

KŐSZEGI LÁSZLÓ

Renault

Tiborral 1996-2001 között dolgoztam együtt, amikor a Renault-autókereskedők értékesítő munkatársainak valósított meg eladás-technikai tréningeket. Nagyon gyakorlatias és hasznos programok voltak ezek. A résztvevők vidám hangulatban, eredményesen és hatékonyan erősítették meg a versenyképességüket.

{

VARGA JÓZSEF

Key Account Manager | Törley

1992-ben kezdtem dolgozni a Tchibo Budapest Kft-nek mint területi vezető. A csapatunk részt vett egy átfogó vezetési és értékesítési programon, melyet Tibor vezetett. Szakértelme és elkötelezettsége nagyban hozzájárult, hogy tökéletesítsük tárgyalási és vezetési technikáinkat. Azóta már több projekten dolgoztunk együtt különböző cégek számára. Sokoldalú és tehetséges szakembernek ismertem meg, akinek széleskörű ismeretei és tapasztalata hozzájárulnak a cég fejlődéséhez, így magabiztosan tudom őt ajánlani bármely cégnek, amely hisz az emberi erőforrásokban rejlő lehetőségekben.

{

GÖDRI SÁNDOR

Sales Director | Metsa Tissue

Tréningjeink során Tibor nagyon felkészült volt, a célkitűzésre koncentrált és megmutatta a csapatnak a cél eléréséhez szükséges eszközöket. A tréning után megvitattuk a csapattagok eredményeit a gyorsabb fejlődés érdekében.

{

KISS LÁSZLÓ

Software Developer Manager | Accenture

Tibor számomra az ideális coach. Jó érzékkel találja meg a fejlesztési területeket, nyíltan rávilágít a problémára, teljes körű megoldást nyújt és hatékonyan segíti a megvalósítást is. Az ő segítségével a támogatás nem ér véget a tréninggel. Valójában csak azután kezdődik: nyomon követi az eredményeket és szívesen segít a mindennapi munkában.

{

VARGA BERNADETT

Audi

Tibor megbízható, magabiztos, barátságos és motivált. Professzionalizmusa és képességei kiválóak. Teljes szívemből ajánlom őt.

{

SZABÓ KLÁRA

Unisys

Tibor egy fantasztikus ember, aki képes megtalálni az emberek erősségeit és gyengeségeit, így a lehető legjobb módon tudja motiválni őket. Támogató, megértő és szeretné látni az embert a munkatárs mögött. Próbál a pozitív eredményekre koncentrálni és megpróbál a gyengeségeken segíteni. Megtisztelő vele dolgozni.

{

BOGÁR LÁSZLÓ

Tibor kiváló tréner, jól képzett szakértő az értékesítési tanácsadás és értékesítési technikák területén. Szakértelmének köszönhetően hozzáállása tökéletesen illik nagy értékesítési csoportok és a háttérben dolgozók képzéséhez.

{

NAGY TIBOR

Tiborral legutóbb egy szervezetfejlesztési project keretében volt szerencsém együtt dolgozni. A közös munka során tapasztalt precizitása, perfekcionizmusa és összhangteremtő képessége nemcsak rám, hanem a többi project-tagra is mély benyomást tett. A rendelkezésre álló lehetőségek és a kinyilvánított ügyféligények között igen finom diplomáciai érzékkel tudott egyensúlyt teremteni. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatán alapuló tudásbázisát nagyfokú empátiával, odafigyeléssel képes a rá bízott képzési- és/vagy szervezetfejlesztési projektek résztvevőinek javára fordítani. Rendíthetetlen optimizmusával, pozitivitásával pedig a változási, tanulási folyamatokhoz nélkülözhetetlen konstruktív érzelmi befogadó attitűd kialakítására is maximálisan képes

{

HERCZOG GÁBOR

Ügyvezető igazgató | Stiefel Eurocart

Többször vettünk részt tréningeken és konzultációkon Tiborral. Megbízható és professzionális volt rengeteg jó ötlettel. Alkalmazottaink is elfogadták őt.

{

FAZAKAS GÁBOR

Ügyvezető igazgató | Tenderek Háza

Több, mint 3 éves együttműködésünknek hála mind ügyfeleink mind tagjaink elégedettek. Ez Tibor odaadó munkájának és kiemelkedően professzionális tudásának köszönhető. Remélem ugyanilyen sikeresen tudunk együtt dolgozni a jövőben is.

{

PARDI RÓZSA

Tanácsadó, tréner

Tibor az egyik üzletfelem. Precíz, megbízható, magasan képzett tanácsadónak és trénernek ismerem. Mindig szívesen segít és az ügyfelek igényeit tartja szem előtt. Hálás vagyok, amiért vele dolgozhatok.

{

HORVÁTH ATTILA

Ügyvezető igazgató | ADAB Search

Tiborral az együttműködés minden szempontból gördülékeny, azonnal érti, hogy mire van szükség egy adott helyzetben. Több évtizedes tapasztalatából fakadó éleslátása és higgadtsága számomra, nem csak az üzleti szituációkban példaértékű.

{

LIPPÓY ZOLTÁN

Call Center vezető | AEGON

Tiborral nagyon jó volt együtt dolgozni, a higgadtsága, lényeglátása és remek anyagai nagyon hasznosak voltak a szervezetfejlesztési projektünknek.

{

BALINT ISTVÁN

Tibor jó üzleti felfogású ember, megfelelően képes figyelembe venni a körülményeket minden szemszögből. Rugalmasan tud magas szintű, személyre szabott szolgáltatást nyújtani cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Szoros üzleti kapcsolatot épít ki ügyfeleivel, melynek köszönhetően hosszú távú megoldásokat tud adni. Megbízható és etikus.

{

EKE ISTVÁN

Kereskedelmi igazgató | ALSTOM

Tibor nagyon együttműködő és támogató, nagyon nyitott gondolkodással. Régóta együttműködünk Tiborral. Tréningek széles körét nyújtja nagyon jó után követéssel.

{

ATTILA BEA

Tibor összeszedett személy, minden részletre kiterjedő szolgáltatással és jó után követéssel. Könnyű vele együtt dolgozni.

{

SIMON TIBOR

Ericsson

Tibor már korábban is tartott tréningeket cégünknél. Már a tréning kezdetén barátságos kapcsolat alakult ki közte és a résztvevők között. Ennek köszönhetően, szabadon, gátlások nélkül tudtak részt venni, mely nagyon hasznossá tette az eltöltött időt.

{

SZABICSNÉ MOLNÁR ERIKA

Tibor stabil, megbízható szakember, akinek szívügye az értékesítés fejlesztése… nemcsak az életbiztosítások területén… Vele 11 év után újból együtt dolgoztam, és ismét beváltak az elvárásaim!

{

SÜLE PÉTER

Tibor kiváló szolgáltatást nyújtott a Célirányos Ügyfélkezelés, a Belső Ügyfélkezelés, a Dolgozói Elégedettségmérés és a Szervezetfigyelés területén. Jól felkészült volt és figyelt a részletekre is. Tibor jól nyomon követhetően végezte feladatát. Tréningjei és megbeszélései nagy hasznomra váltak mind nekem, mind munkatársaimnak.

{

HIDEGKUTI TIBOR

AkzoNobel

Tibor kimagasló szakmai tapasztalattal, kellő piaci ismeretekkel és erős empátiával rendelkező tréner, több tréningjén is részt vettem. Határozottan ajánlom őt.

{

MUSZTRAI FERENC

Continental

Tibor mozgásba hoz. Felkészült, előrelátó nézőpontja van. Nem csak hasznos eredményeket és használható eszközöket mutat be, hanem jó hangulatot is teremt a tréningek során. Így emlékezetessé és hatékonnyá is teszi. Ajánlom őt, nem csak, mint szolgáltatót, hanem mint valódi üzlettársat is, aki a célkitűzések elérésére törekszik jól ismert tevékenységekkel.